01 Mart
1.03.2019 14:22:00
Korumalı Futbol Takımımız İlk Galibiyetini Aldı

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu (TBSF) Korumalı Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Korumalı Futbol Takımımız, ligin ilk maçında konuk olduğu Afyon Victory Walkers'ı 16-6 yendi.

Korumalı (Amerikan) Futbol Takımı Başantrenörümüz Yiğit Yaltı, “Bu sezon mücadele ettiğimiz TBSF 2. Lig B Grubu'nda sezona galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi. Birçok eksikle çıktığımız ilk maçımızda özellikle defans oyuncularımızın maç boyunca göstermiş olduğu üstün performans sayesinde ilk yarıda zorlandığımız maçı ikinci yarıda daha etkili oynayarak kazandık” dedi.

“İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALMA HEDEFİNDEYİZ”

Ligdeki rakiplerine oranla daha genç bir kadroya sahip olduklarını belirten Yiğit Yaltı, “Afyon Victrory Walkers takımı karşısında ortaya koyduğu oyunla galibiyete katkıda bulanan Burak Türkmen, Alpay Kaan Erdem, Sefa Üstüner, Emrah Tatlı, Bircan Türkmen ve Çağlar Başakın'a teşekkür etmek istiyoruz. Tecrübeli oyuncularımızın bu maçın ikinci yarısında ortaya koydukları liderlikten bahsetmeden geçemeyeceğim. Kalan 4 maçımızda da bu genç kadronun enerji ve heyecanını kullanarak bir üst lig yolunda istediğimiz sonuçları almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler