07 Mart
7.03.2019 17:32:28
Potanın Akrepleri Ankara DSİ'yi Ağırlıyor

Türkiye Basketbol Ligi normal sezonunda son iki maçı kalan Antalyasporumuz, play-off maçları öncesi her iki maçı da kazanarak avantaj elde etmek istiyor.

Yarın, saat 16.00'da Akdeniz Üniversitesi içerisinde yer alan Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda Ankara DSİ'yi ağırlayacak olan takımımız, bu maçtan galibiyet alarak play-off maçlarına çıkmanın planlarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da lig şampiyonu Türk Telekom'u yenen kırmızı-beyazlı ekibimizin Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, “Play-off maçlarına en hazır şekilde katılmak ve ligi en iyi yerde bitirmek hedefimiz” dedi.

Deplasmanda oynadıkları maçta geçtiğimiz hafta lig şampiyonu Türk Telekom'u yendiklerini hatırlatan Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, “Türk Telekom galibiyetinin birkaç anlamı var bizim için. Bunlardan en önemlisi play-off öncesindeki bu ayı en hazır şekilde olmak için tamamlamaktı. Verimli kullanmamız açısından bu haftayı galibiyetle bitirmemiz, iyi bir oyunla galip gelmemiz bizim için önemliydi. Diğer konu da bu ligin şampiyonu ve ligin bitimine bir ay kala şampiyonluğunu ilan etmiş bir takıma karşı galibiyet elde ettik. Eksik oyuncuları vardı ama çok potansiyelli çok güçlü bir ekip olduklarını söyleyebilirim” diye konuştu.

“HEM SAVUNMA HEM DE HÜCUM ANLAMINDA YAPTIĞIMIZ İYİ İŞLER VAR”

Türk Telekom'un ligde kalan maçlarının diğer takımların lig sıralamasını etkilediğini söyleyen Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, “Türk Telekom'un kalan maçlarında; diğer takımların kaderiyle alakalı ve ligi çok etkilememek adına yine kazanmak istediği bir tablo var ortada. Maçta, özellikle Ender ve Kaya çok iyi performans sergiledi. Yani takım anlamında da maçı kazanmak istediler. Bu takıma karşı özellikle Ankara'da o maçı kazanmış olmak bizim açımızdan sevindirici. Üzerine koyarak hem savunma hem hücum anlamında yaptığımız iyi işler var” dedi.

“RAKİBİN DURUMU DEĞİL KENDİ DURUMUMUZ BİZİ İLGİLENDİRİYOR”

Normal sezonda kalan 2 maçlarının olduğunu belirten Baş Antrenör Arda Vekiloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bunlardan ilki; evimizde oynayacağımız Ankara DSİ maçı. Düşme hattında olan bir takım. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan artık her maçı final havasında oynayan bir takım. Oldukça iyi oyuncuları var. Yabancı oyuncu değişimi yaptıktan sonra takıma yaptıkları takviyelerle gerçekten tehlikeli bir ekip haline geldiler. Aslında rakibin durumu değil, bizim kendi durumumuz bizi ilgilendiriyor. O yüzden bütün bu söylediklerimi gerçekleştirerek kazanacağımız bir maç olması için çalışıyoruz. İnşallah bu maçı da alırız.”

Diğer Haberler