07 Mart
7.03.2019 16:30:31
Potanın Akrepleri Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Antalyaspor Basketbol Takımımız, yarın deplasmanda oynayacağı Bahçeşehir Koleji maçından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Türkiye Basketbol Ligi 26. Hafta maçına çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, İstanbul temsilcisini de yenerek evine galibiyetle dönmek istiyor.

Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta evlerinde oynadıkları Samsun Belediyesi Anakent maçı ve 10 Mart Cumartesi günü saat 13.30'da deplasmanda oynayacakları Bahçeşehir Koleji maçı hakkında konuştu.

Samsun maçından galibiyetle ayrılmalarının takımları için çok önemli olduğunu söyleyen Arda Vekiloğlu, “Yerini korumak ve daha yukarı çıkmak için özellikle ligde alt sırada olan takımlara karşı kaybetmemek gerekiyor. Çünkü teorik olarak çekiştiğin pozisyondaki takımların çoğu, bu maçları kazanıyor diye düşünüyoruz. Bu nedenle bizim de bu maçı kayıpsız atlatmamız lazımdı. Üçüncü periyotta 12 sayı geri düşmemize rağmen yine o kazanan takım ruhunu ortaya çıkararak kazandığımız bir maç oldu. Galibiyetle ayrılma güzel ama yine de çıkarmamız gereken dersler var. Galibiyeti getiren oyunumuzu yani son periyottaki oyunumuzu tüm maça yaymamız gerekmekte. Bu, her maçta bizim için bir zorunluluk” dedi.

“MAÇ KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Bu hafta deplasmanda Bahçeşehir Koleji'yle zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Vekiloğlu, “Bu maçla beraber hızlandırılmış haftaya başlıyoruz. Arkasından oynayacağımız Düzce ve Selçuklu Belediyesi maçları var. Yine çok yoğun ve önemli bir haftaya giriyoruz. Bu haftadan maksimum galibiyetle çıkmayı hedefliyoruz. Hepsi de zor maç. Onun da farkındayız. Ligin sonu geldikçe işler daha da zorlaşıyor. Bahçeşehir Koleji, yabancı oyuncuları ilave etti ve teknik heyeti de değişti. Sezon başında çıkma hedefiyle kurulan ama şu anda istediği yerde olmayan bir takım. Fakat çok kaliteli ve büyük yatırım yapmış bir takım var karşımızda. Hiçbir şekilde maç kaybetmeye tahammülleri yok. Bizim de maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Deplasmanda çok zor bir maç olacak. Hedefimiz galibiyetle ayrılmak” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler