07 Mart
7.03.2019 17:34:21
Potanın Akrepleri Mektebim Koleji'ne Konuk Oldu

Basketbol takımımız Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ile basketbolcularımız Ömer Sancaklı ve Calvin Leslie, Mektebim Koleji'nde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol Takımı, Mektebim Koleji'nin konuğu oldu. Okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşide öğrenciler, basketbol takımımızı marşlar eşliğinde karşıladı. Yoğun ilgi ve öğrencilerin sorularıyla karşılaşan basketbol takımımız, öncelikle Mektebim Koleji'nin basketbol takımında oynayan sporcuların ardından da diğer öğrencilerin sorularını yanıtladı.

İMZA ALMAK VE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK YARIŞTILAR
Takımımızın spor kariyerleri, basketbolcu olmak için neler yapılması gerektiği, spor hayatıyla akademik başarının bir arada yürütülmesinin zorlukları ve basketbol oynamanın zorlukları gibi pek çok soruya yanıt verdiği söyleşinin ardından öğrenciler, Baş Antrenör Arda Vekiloğlu ile basketbolcular Ömer Sancaklı ve Calvin Leslie'den imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

MAÇA DESTEK SÖZÜ
Takımın Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, tüm öğrencileri play-off maçlarına davet ettiklerini belirterek, “Tüm bir sezonu başarılı bir şekilde geride bıraktık. Bu başarılı grafiğimizi play-off'larda da devam ettirmek istiyoruz. Sizin ve tüm taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var ” diyerek öğrencilerden destek sözü aldı.

Diğer Haberler