07 Mart
7.03.2019 16:29:56
Potanın Akrepleri Öğrencilerle Buluştu

TED Antalya Koleji'ne konuk olan Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ve sporcular Valentin Pastal ve Özgür Şahin, öğrencilerin soru yağmuruna tutuldu.

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol takımı, TED Antalya Koleji'nin konuğu oldu. Kırmızı-beyaz renklerin hâkim olduğu söyleşi, eğlenceli anlara sahne oldu. Antalyaspor marşı ve bayrakları eşliğinde kendilerini bekleyen öğrencilerle bir araya gelen basketbol takımına ilgi büyüktü.

Öncelikle TED Antalya Koleji basketbol takımlarında oynayan öğrencilerin sorularını yanıtlayan Baş Antrenör Arda Vekiloğlu ve sporcular Valentin Pastal ile Özgür Şahin, sonrasında konferans salonunu dolduran diğer öğrencilerin soru yağmuruna tutuldu.

Baş Antrenörümüz öğrenciler tarafından sorulan, “Sporun dışında yaptığınız hobileriniz var mı?” sorusuna piyano çalarak yanıt verdi. Mini bir konser veren Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, alkış yağmuruna tutuldu. Söyleşinin ardından TED Antalya Koleji adına, plaket takdim edildi.

Diğer Haberler