08 Mart
8.03.2019 08:58:03
Potanın Akrepleri Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi'nden parkeye dönen Antalyasporumuz, Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele ettiği ilk yılda normal sezonu 5. sırada tamamlayarak Play-Off'ta oynamana şansını elde eden Potanın Akrepleri, yemekte bir araya geldi.
Yemeğe Başkanımız Cihan Bulut, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basketbol Şube Başkanımız Güray Kanan, Asbaşkanlarımızdan Haldun Kilit, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erhan Erdem, Sezgin Özer, Ali Kuş ve Şükrü Ülker'in yanı sıra basketbol takımımız teknik heyeti ve sporcularımız katıldı.
Yemekte açılış konuşmasını yapan Başkanımız Cihan Bulut, “Güzel bir sezon geçirdik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Antalyamıza, basketbolu sevdirdiniz. Gençlerimizin basketbola olan ilgisini; takım oyununuzla, ruhunuzla, kaynaştırdınız ve pekiştirdiniz. Ben inanıyorum ki; özellikle takım gücünüz, performansınız, dostluğunuz genç nesillerimize örnek oldu. İnşallah; yarınlarda şehrimiz basketbolumuza daha çok sahip çıkacak. Bu anlamda gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
“ANTALYASPORUMUZU ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİNİZ”
Sezon başında takımı kurarken mücadele eden, kimyası uyuşan bir takım kurmak istediklerini söyleyen Basketbol Şube Sorumlumuz Güray Kanan, “Çok iyi bir takım oldunuz ve bunu da herkese gösterdiniz. Antalyasporumuzu çok iyi bir şekilde temsil ettiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sizinle birlikte çok güzel bir sezon geçirdim. Tüm maçlarda koyduğunuz mücadeleden dolayı çok gururlandığımı söylemek isterim. Önümüzdeki sene yine Antalyaspor çatısı altında çok daha iyi bir mücadele ortaya koyarak sezona başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“İLK YILIMIZDA BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK”
Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk sezonları olmasına rağmen çok başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit, “Bana göre çok güzel bir sezon geçirdik. Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk senemiz olmasına rağmen çok başarılı bir sezondu. İnşallah çok çok daha iyi şeyleri Antalyaspor camiası adı altında yaparız. Ben sizlerle olmaktan son derece mutluluk duydum” şeklinde konuştu.
“HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA ÇOK İYİ İŞLER YAPTIK”
Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu ise şunları söyledi: “Oyuncularımız bizi yanıltmadı ve karakter gösterdiler. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Yönetimimiz bize inandı ve güvendi hatta her konuda yardımcı oldular. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Hedefler doğrultusunda bu takım gerçekten çok başarılı olmuştur ve çok iyi işler yapmıştır. Zaten basketboldan anlayan insanlar bunu görüyor ve takdir ediyor. Anlamayanlar da her zaman olacaktır. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Diğer Haberler