05 Mart
5.03.2019 17:23:34
Potanın Akrepleri Zafer Peşinde

Türkiye Basketbol Ligi 15. Hafta mücadelesinde 23 Aralık Cumartesi günü saat 17.00'da Türk Telekom ile karşılaşacak olan Antalyaspor Basketbol Takımımız Genel Menajeri Arzu Özyiğit, bu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi'nde elde ettiği 10 galibiyetle 3. Sırada yer alan ve Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne yükselme mücadelesinde varlığını devam ettiren Antalyaspor Basketbol Takımımız bu hafta evinde, ligin lideri Türk Telekom'u konuk etmeye hazırlanıyor.

Tüm sporseverleri Antalya Spor Salonu'na davet eden Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit, “Kulübümüzün geçtiği bu süreçte basketbol takımı olarak, motivasyonumuz tam bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu takımın gerçek sahibi Antalya halkıdır. Antalya'nın basketbola duyduğu özlemi gidermenin gururuyla maçlarımıza tam konsantre hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

“TARAFTARLARIMIZLA TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Teknik ekibi ve sporcularıyla spor ahlakı ve karakterine yakışır bir ekipleri olduğunun altını çizen Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit, “Biz hanemize Antalyaspor olarak bir galibiyet daha eklemek için cumartesi saat 17.00'da Antalya Spor Salonu'nda olacağız ve biliyoruz ki tüm Antalyalı sporseverler de bizimle tek yumruk olmak üzere orada olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız” dedi.

Diğer Haberler