07 Mart
7.03.2019 17:04:43
Potanın Akreplerinden Miniklere Ziyaret

Uğur Okulları Muratpaşa Kampüsü'ne konuk olan basketbol takımımız Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ile basketbolcularımız Barış Gökalp ve Koray Erdoğan öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol takımımız, Uğur Okulları Muratpaşa Kampüsü'nün konuğu oldu. Okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşide öğrenciler basketbol takımımızı Antalyaspor marşları eşliğinde karşıladı. Yoğun ilgiyle karşılaşan takımımız, öncelikle Uğur Okulları Muratpaşa Kampüsü kız ve erkek basketbol takımında oynayan sporcu dört öğrencinin ardından da dinleyici diğer öğrencilerin sorularını yanıtladı.
FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK VE İMZA ALMAK İÇİN YARIŞTILAR
Basketbol takımımızın spor kariyerleri, spor hayatıyla akademik başarının bir arada yürütülmesinin zorlukları, basketbolcu olmak için neler yapılması gerektiği, basketbolda bireysel başarı mı yoksa takım başarısının daha önemli olduğunun yanı sıra bu mesleği yapmanın zorlukları gibi pek çok soruya yanıt verdiği söyleşinin ardından öğrenciler imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.
MAÇA DESTEK DAVETİ
Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, tüm öğrencileri bu hafta evlerinde oynayacakları OGM Ormanspor maçına davet ettiklerini belirterek, “7'den 70'e tüm taraftarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Bu hafta Akdeniz Üniversitesi'nde yer alan Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda oynayacağımız bu zorlu maçta yanımızda olmanızı ve bizi desteklemenizi diliyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler