01 Mart
1.03.2019 15:01:06
Potanın Genç Akrepleri Şampiyonluk Yolunda

7-9 Nisan günlerinde Denizli'de düzenlenen Türkiye Gençler Bölge Grupları'nda grup birincisi olmayı başaran Antalyaspor Genç Basketbol Takımımız, Antalya'da düzenlenecek olan A Seviyesi Türkiye Gençler Şampiyonası'na katılacak.

Denizli'de7-9 Nisan günleri arasında düzenlenen Türkiye Gençler Bölge Grupları'nda mücadele ettiği C Grubu'nda 3'te 3 yaparak grup birincisi olmayı başaran Antalyaspor Genç Basketbol Takımımız, gözünü A Seviyesi Türkiye Gençler Şampiyonluğu'na dikti.

Grubunda karşılaştığı Trabzonspor, Ereğli ve Akhisar Belediyesi'ni elde ettiği başarılı grafikle geride bırakmayı başaran Antalyaspor Genç Basketbol Takımımız, 2-7 Mayıs günlerinde Antalya'nın ev sahipliği yapacağı A Seviyesi Gençler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk mücadelesi verecek.

“GELECEĞE DAHA DA GÜVENLE BAKIYORUZ”

Takımın ortaya koyduğu performans nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalyaspor Basketbol Alt Yapı Menajerimiz Arda Urcu, “Grubumuzdaki bu mücadelelerde teknik ekip ve oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Bu başarılar, geleceğe daha da güvenle bakmamızı sağlıyor” dedi.

“A TAKIM SEVİYESİNDE OYUNCULAR YETİŞTİRİYORUZ”

Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yükselme hedefinde olan ve bu hedef yolunda final maçlarında mücadele veren A Takımlarına da gelecekte en az 3 oyuncunun dahil olabilecek kapasitede olduğunun altını çizen Arda Urcu şöyle devam etti: “Evimizde oynayacağımız şampiyona maçlarında Antalyaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Diğer Haberler