07 Mart
7.03.2019 17:36:42
TBL 2017-2018 Sezonu Play-Off’un Basın Toplantısı Yapıldı

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek ikinci kulübü belirleyecek olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-Off'un basın toplantısı, İstanbul Yeşilköy'deki Polat Rennaisance Hotel'de gerçekleştirildi.

Normal sezonu lider tamamlayıp 2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Türk Telekom'la birlikte yeni sezonda BSL'nin yolunu tutacak ikinci takımı belirleyecek olan TBL Play-Off 2018'in basın toplantısında Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, "Öncelikle Türk Telekom'u göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Ligin bitimine 1 ay kala şampiyonluğu ilan ettiler. Biz eksik kalan kısımlarımızı telafi etmek üzere play-off'tayız. Önceki dönemlerde iki takımın çıkması, bu sezon ise yalnızca play-off şampiyonunun çıkması ligde rekabeti arttırdı. Kadro derinliği yüksek takımların bunu kullanmaları artık daha önemli. Favori görünen takımlar var ancak biz bu açıdan biraz daha sürpriz arayan takım olacağız. Kuruluş amacımız play-off'a kalmaktı. Beklentinin biraz daha üzerinde iş yaparak ligi 5. sırada tamamladık ve rakibimizden ev sahibi avantajını almış olduk. Sürpriz arayan takımlardan biri olacağız. Daha uzak hedeflerden ziyade her maça kazanmak için çıkacağız. Play-Off sürecinin de bundan farklı bir yanı yok. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Rakibimiz oldukça geniş kadroya sahip bir takım. Başarılar diliyorum" dedi.

Takım Kaptanımız Cihan Mumcuoğulları ise; "Şampiyon Türk Telekom'u ve Play-Off'a kalan sekiz takımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bizim için çok güzel ve başarılı bir sezon oldu. Ev sahibi avantajını aldık. Değerli bir takımla eşleştik. Genç bir kadroları var. Elimizden geleni yapıp seriyi geçmeye çalışacağız. Sonucu her ne olursa olsun takımımla gurur duyuyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Diğer Haberler