01 Mart
1.03.2019 14:57:30
Triatlon Takımımız Hazırlıklarını Sürdürüyor

Antalyaspor triatlon takımı, 24 Şubat'ta Antalya'da gerçekleştirilecek olan AKRA Gran Fondo Yarışları için hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya'nın ikinci kez ev sahipliği yapacağı yarışlara başvuru 18 Şubat'ta sona erdi.
YARIŞIN ETAPLARI BELİRLENDİ
61 ve 92 kilometre olmak üzere iki farklı parkurdan oluşan yarışın başlangıç noktası Akra Hotel olacak. Parkur, Eski Lara yolundan, Lara Turizm yoluna bağlanıp Kundu'ya doğru sürecek. Expo'ya devam eden parkur, 92 kilometrede yarışanlar için Gökdere ve Alaylı Köyü'nden devam ederek Kurşunlu Şelalesi'ne, sonrasında ise Perge Antik Kent'ten Aksu ve Karaçallı'ya bağlanacak. Parkur, Eski Lara Yolu'ndan devam edip tekrar Akra Hotel de son bulacak.
İKİ PARKURDA DA VARIZ
Triatlon takımımız hem uzun hem kısa parkurda yer alacak. Nuri Acar, Hüseyin Yılmaz, Mustafa Çelik, Bahadır Tama, Saliha Yüksel Tama, Mehmet Zahit Pişirici, Oğuz Bodur, Burhan Cömertoğlu, Cemil Yıldızhan, Necati Şevik, Tamer Zeybek, Sabri Yiğit Üfler, Soner Oralkasım, Özge Soytürk ve Cemal Şahin takımımızı temsil edecek. Bu yarışta Marca Catering'in destek verdiği takımımız antrenmanlarını sürdürüyor.

Diğer Haberler