01 Mart
1.03.2019 15:29:21
Triatloncularımız Çıkarma Yaptı

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 14-15 Mayıs günlerinde düzenlenen Antalya Aquatlon Yarışı'nda triatlon takımımız çıkarma yaptı.

Start noktası Konyaaltı Beach Park olarak belirlenen yarışlarda sporcularımız Yiğit Üfler, Mert Şişman, Oğuz Bodur, Hüseyin Aktaş, Mustafa Çelik, Rıfat Atasoy, Ahmet Barazi ve Çiğdem Gülgeç derece için mücadele verdi.

+19 kadınlar klasmanında takımın yeni transferi Çiğdem Gülgeç 1., +35 erkeklerde Hüseyin Aydın Aktaş 1., +25 erkeklerde Ahmet Barazi 2'lik kürsüsüne çıktı. Takımın diğer isimleri üst sıraları zorlayarak; Yiğit Üfler +30 erkeklerde 4., Mustafa Çelik +45 erkeklerde 4., +35 erkeklerde Rıfat Atasoy 5., Oğuz Bodur +30 erkeklerde 7., Mert Şişman +30 erkeklerde 9. oldu.

“KÜRSÜYE DAMGA VURDUK”

Antalyaspor triatlon takımı sporcusu Oğuz Bodur, “Aquatlon Yarışı'nda kürsüye damga vurduk. Kısa bir parkur olan bu yarışta, en iyi dereceyi etmek için mücadele verdik. Şu an Aquatlon Ligi'nde ilk 3'teyiz. Yeni transferimiz Çiğdem Gülgeç'i de + 19 kategorisinde elde ettiği başarı için de ayrıca kutlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler