01 Mart
1.03.2019 16:31:28
Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na Basketbol Ziyareti

Antalyasporumuzun basketbol kurulu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Akdağ, Basketbol Kurulu Başkanımız Güray Kanan, Basketbol Kurulu Üyelerimiz Haldun Kilit, Semih Beken ve Berkay Bahar, Vali Münir Karaloğlu ile makamda 1 saate yakın görüştü. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda lider durumda bulunan basketbol takımımızın bu sezon 1. Lig'e, önümüzdeki sezon da Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediğini belirterek, kentte basketbola olan ilgi ve sevginin artması için bu sene seyircilerden ücret almadıklarını anlattı.

BASKETBOLA İLGİ ARTIYOR

Vali Münir Karaloğlu ise keyifli bir spor dalı olarak nitelediği basketbola Anadolu şehirlerinde ilginin son yıllarda arttığını, sporcu ve seyirci potansiyeli yüksek olan Antalya'da oluşturulacak iyi bir altyapı ile basketbolun başarılı olacağını kaydetti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gençlere basketbolu tanıtmak ve sevdirmek için çeşitli faaliyetlerde bulunulmasını isteyen Vali Karaloğlu, bu tür organizasyonların aidiyet duygusunu artıracağını dile getirdi.

BAŞKANIMIZDAN ÖZEL TEŞEKKÜR

Başkanımız Öztürk, ziyaret sonunda Vali Karaloğlu'na, içinde basketbol takımımızın imzalı poster fotoğrafı ile sembolik basketbol topunun bulunduğu camekanlı anı plaketini takdim etti . Konyaspor ile Antalyasporumuzun taraftarları arasındaki gerginliği sona erdirmek için yaptığı çalışmalar nedeniyle Vali Karaloğlu'na teşekkür eden başkanımız Öztürk, futbol takımımızın Pazar günü Konya'da oynayacağı maça davet etti.

Diğer Haberler