21 Kasım
21.11.2017 15:58:09
Antalyaspor A.Ş. ve Kulüp Derneği Yönetimlerimiz Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Antalyasporumuzda bu maç için heyecanlı bekleyiş sürerken, Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü Derneğimizin başkan ve yönetim kurulları, öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

Profesyonel futbol takımımızın maçlarını oynadığı 33 bin kapasiteli Antalya Stadyumu'nda bir süre önce hizmete giren restaurantta gerçekleşen öğle yemeğine, Antalyaspor Kulübü Derneğimizin Başkanı Nafiz Tanır ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

 

SOHBET KONUSU FENERBAHÇE MAÇI
Öğle yemeğindeki sohbetin öncelikli konusu ise pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı oldu. Başkanlarımız Ali Şafak Öztürk ile Nafiz Tanır, bu tür maçlarda alınan galibiyetlerin 3 puanın yanı sıra özgüven ve moral gücü sağladığına dikkat çekerek; yeterli taraftar desteği sağlanması halinde Fenerbahçe maçının yine kazanılacağına işaret etti.

 

ORTAK PAYDA ANTALYASPOR
Antalyaspor Kulübü Derneğimizin Başkanı Nafiz Tanır, "Antalyaspor camiası kenetlendiğinde her zaman büyük başarılar elde edilmiştir. Kulübümüzün 51 yıllık tarihi bu söylediklerimin sayısız örnekleri ile doludur. Antalyaspor Kulübü Derneği olarak Antalyaspor A.Ş.'ye destek olma geleneğimiz devam edecek. Dün olduğu gibi bugün ve yarın ortak paydamız Antalyaspor'dur" dedi.

 

Antalyaspor A.Ş ve Antalyaspor Kulübü Derneğimizin başkan ve yöneticileri yemekten sonra Hasan Subaşı Tesislerimize geçerek Fenerbahçe maçı için yapılacak hazırlıkları görüştü.

 

 

Futbol