17 Mart
17.03.2017 13:23:44
Rıza Çalımbay:

Antalyasporumuz; Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında pazar günü lider Beşiktaş ile karşılaşacak.

 

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

 


 Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarını kaybettiklerine üzüldüklerini aktaran Teknik Direktörümüz, Çaykur Rizespor deplasmanında iyi oyunla alınan 3 puanın ise sevindirici olduğunu söyledi.
 Diego ve Yekta’nın sakatlık durumunun belli olmadığını ve grip olan Eto’o’nun ise maç günü takımdaki yerini alabileceğini belirten Teknik Direktörümüz, genç defans oyuncusu Yusuf Çelik’in durumunu da değerlendirdi ve "Yusuf gibi bazı arkadaşları denedik. Ona güveniyorum. Her şeyden önce iyi bir defans oyuncusu. Artık o kendini A takıma kabul ettirdi. Sahada iyi oynadı. Çok memnunum. Oynatmaya çalışacağım. İyi duruma geldiğimizde diğer arkadaşlarımız Drole, Harun olsun yavaş yavaş oynatmaya çalışacağız. U 21 takımının da önünü açtı. Yusuf’u tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

Bu sezonu ilk 10 içinde bitirmek istediklerini yineleyen Teknik Direktörümüz şöyle devam etti: "Bu seneki ilk 10'un içinde olmak istiyorum. Yalnız değiliz, rakiplerimiz var. Bunların içinde çok iyi şekilde mücadele etmemiz gerekiyor."

Futbol