02 Şubat
2.02.2018 12:09:07
Doukara İmzayı Attı

Antalyasporumuzun, Osmanlıspor takımından 2,5 yıllığına renklerine bağladığı Souleymane Doukara için imza töreni düzenlendi. Basın Sözcümüz Cumhur Arıcı, Doukara’nın başarılı kariyerine bundan sonra Antalyasporumuz’da devam edeceğini belirtti.

 

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Cumhur Arıcı, “Ara dönemdeki 2. transferimiz Souleymane Doukara. Geçtiğimiz hafta Hakan Özmert’i transfer etmiştik. Osmanlıspor’dan transfer ettiğimiz oyuncumuz 26 yaşında ve genç bir futbolcu. En verimli çağında. Senegal doğumlu. Her iki kanatta ve aynı zamanda forvette de oynuyor. Sağ ayağını kullanıyor. İngiltere ve İtalya’da Serie A Ligi’nde oynadı. Sezon başında Osmanlıspor’a transfer olmuştu. Osmanlıspor’da 19 maçta 5 gol attı ve 2 asist yaptı. Kulübümüze çok verimli olacağını düşünüyoruz.Hamza Hocamızın önerisiyle kendisini transfer ettik. Kendisine, kulübümüze hoş geldin diyor yolunun açık olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

 

Antalyaspor’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren futbolcu Souleymane Doukara, “Antalya’ya gelişimden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çok büyük oyuncuların oynadığı bir kulübe geldi. Çok büyük hedef ve hırsları olan bir takıma geldim. Takımıma güveniyorum. Çok iyi oyunculara sahip bir takımız. Bu oyuncularla birlikteliğinde önümüzdeki 15 maçta kazanabileceğimiz en çok maçı kazanıp, ligde hak ettiği sıralamada en iyi yere getirmeyi diliyorum. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Futbola, İtalya’nın Vibonese, Catania, Juve Stabia takımından oynamaya başlayan Doukara, İngiltere’nin Leeds United, daha sonra Osmanlı Futbol Kulübü ekiplerinde forma giydi.

 

 

 

Futbol