02 Şubat
2.02.2018 19:26:02
Antalyasporumuza Esnaf Desteği

Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maç için geri sayıma başlayan Antalyasporumuza, esnaf odaları ve birliğinin başkan ve yöneticileri moral ziyareti yaptı. Antalya Esnaf Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, AESOB Genel Sekreteri Mehmet Işıldağ, Antalya Oto Lastikçiler Tamirciler Odası Başkanı ve AESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Dal, Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Odası Başkanı ve AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yalçın Sayar, takımımızın son antrenmanını yapacağı saatlerde Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize geldi.

 

ÇİÇEK VE PLAKET VERDİ

 

Başkanımız Cihan Bulut, konuklarını makamında ağırladı. Konuklarımız, teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile de tanışıp başarı dileklerinde bulundu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, makamdaki sohbetten önce Başkanımız Cihan Bulut’a çiçek ve plaket verip, görevi için başarı dileklerinde bulundu. Başkanımız Cihan Bulut, Asbaşkanımız Şefik Öz ve konuklarımız,makam odasındaki sohbetten sonra Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizi gezdi.

 

ANTRENMANI DA ZİYARET ETTİLER

 

Tesislerimizin gezilmesinden sonra antrenman sahasına geçildi. Başkanımız burada konuklarını teknik heyet ve futbolcularımıza tanıttı. AESOB Başkanı Adlına Dere, teknik heyet ve futbolcularımıza yaptığı konuşmada; “Cihan Bulut ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Kendisi, Antalyamıza hizmet konusunda benim uzun yıllardır yol arkadaşımdır. Antalyaspor da bizim şehrimizin en önemli ortak değeridir. Antalyasporumuza ve Cihan Bulut’a her zaman destek olacağız. Her zaman yanında olacağız. Türk futbolunun çok önemli ve değerli isimlerinden biri olan Hamza hocamızın,Antalyasporumuzu layık olduğu yere taşıyacağından hiç kuşkumuz yok” dedi. Konuklarımız, teknik heyet ve futbolcularımıza baklava ikram ettikten sonra tesislerimizden ayrıldı.

 

ESNAFLARA MAÇA GELMELERİ ÇAĞRISI YAPACAK

 

Başkanımız Cihan Bulut, konuklarını uğurlarken AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye biraz önceki destek sözünü hatırlatarak ilk etapta maçlara taraftar desteği sağlaması için yardımını istedi. AESOB Başkanı Dere ise, sosyal medyahesabında 35 bin kadar takipçisi olduğunu belirterek hepsini cumartesi günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı ve sonraki haftalarda yine iç sahada oynanacak diğer maçlara gelmeleri çağrısında bulunacağını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol