12 Haziran
12.06.2017 16:42:24
Hoş Geldin Aydın Karabulut

Kulübümüz, deneyimli kanat oyuncusu Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

 

Önümüzdeki sezon için ilk imza törenini Aydın Karabulut ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkanımız Ali Şafak Öztürk, “Kendisiyle 2 yıllık süreçte beraber olacağız. Takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Çok takdir ettiğim, ligimizde potansiyel olarak yüksek bir oyuncu. Kendisinin oyun yapısının, bizim oyun yapımızla da örtüştüğünü düşünüyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAMAK İSTİYORUM”
Son dönemde Antalyaspor'un hızla yükselişe geçen bir camia olduğunu belirten Aydın Karabulut ise “Burada olmak benim için büyük bir şans. Çok mutluyum. İki yıl mukavele imzaladık. Hedeflerimiz yukarıda olmak yani şampiyonluğa oynamak istiyorum. Kulüp açısından Türkiye'de daha iyi bir yer yok. Ayrıca idari anlamda ve futbolcu açısından da aynı şeyi düşünüyorum ” diye konuştu.

AYDIN KARABULUT KİMDİR?
Almanya'da Herta Berlin'in alt yapısında futbola başlayan Aydın Karabulut, Türkiye kariyerine 2005'te Beşiktaş'ta başlamasının ardından, Ankaraspor, Ankaragücü, Karabükspor, Göztepe, Elazığ, Sivasspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği forması giydi. Aydın Karabulut, geçen sezon Gençlerbirliği formasıyla 31 maçta 3 asist ve 3 gol kaydetti.

 

 

 

Futbol