19 Mart
19.03.2017 15:16:07
Rekor ve Galibiyet Peşindeyiz

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın perdesi bugün oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı ile kapanacak. Ligde 38 puanla 6. sırada bulunan Antalyasporumuz ile 54 puanlı lider Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek olan mücadele, Antalya Stadı’nda 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada, hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Kampa girdiği Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde maç saatini bekleyen Antalyasporumuzda; izinli Ramon Motta ile sakatlığı süren Diego Oliveira dışında eksik bulunmuyor.

 

 

 

TARAFTARIMIZLA BUGÜN REKOR KIRABİLİRİZ

 

Bilet fiyatlarını ucuz tutan Antalyasporumuzun bu maç için çifte hedefi var. Lider Beşiktaş karşısına mutlak galibiyet için çıkacak olan Antalyasporumuz, aynı zamanda tarihindeki en kalabalık seyirci rekorunu kırmayı da hedefliyor. Bu maçta seyirci sayısının 30 bini aşması bekleniyor.

 

 

 

850. GOLÜMÜZÜ KİM ATACAK?

 

Antalyasporumuz, 21. sezonunu geçirdiği Süper Lig’de 713. maçına çıkacak. Takımımız, Süper Lig’de bundan önceki 712 maçta 849 gol attı. Şimdi Antalyasporumuz adına rakip ağları ilk havalandıracak futbolcumuz, takımımızın Süper Lig’deki 850. golünü atmış olacak. Antalyasporumuzun 800. golünü ise geçen sezon 22. haftada Antalya'da oynanan ve 2-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçında Danilo kaydetmişti.

 

 

Futbol