02 Mart
2.03.2017 13:06:30
Taraftarımızdan Taraftarımıza Çağrı

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 23. hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı evimizde ağırlamaya hazırlanırken, evimizde oynadığımız her maçta tribündeki yerini alan görme engelli Ömer Şentürk’ün yanı sıra Demreli Zühre Ana lakaplı Ümmüsün Yirikoğlu, takımımız her koşulda temsil eden Hostes Ceren Kurtuluş ve minik taraftar Alim Acar taraftarımız maça davet etti.

 

Görme engelli olmasına karşın ‘Bu sevda engel tanımaz’ diyen Elmalılı Ömer, ‘Havada karada takımımın yanındayım’ diyen Hostes Ceren, ‘7’den 70’e bağlıyız bu renklere’ diyen Zühre Ana ve küçük yaşına karşın yüreğinde taşıdığı Antalyaspor sevdasıyla kendisi küçük sevdası büyüklere seslenen Alim Acar maç öncesi davet çağrısında bulundu.

 

Maça davet kampanyasında rol alan taraftarların hikâyeleri ise şöyle;

 

Minik Alim: Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında iç sahada oynanan Adanaspor maçında tribünde oyuncağı kaybolması ve annesinin de sosyal medyadan yaptığı çağrının ardından oyuncağının bulunması ve ETO’nun elinden almasıyla tanındı.

 

 

Zühre Ana: Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında, Antalyaspor’un evinde ağırladığı Kardemir Karabük maçında atılan golün ardından, Zühre Ana’nın sevincinin yayıncı kuruluşun kamerasına yansımasıyla tanındı. 

 

 

Hostes Ceren: Kayseri ve Trabzonspor maçları için kiralanan özel uçakta görevli Hostes Ceren’in Antalyaspor taraftarı olması ve görevinin dışında da tribündeki yerini almasıyla tanındı.

 

 

Görme Engelli Elmalılı Ömer: Görme engelli olmasına karşın en yakın arkadaşı Yasin Ateş’le iç sahada oynanan tüm maçlarda tribünde yer alması ve kendisiyle ilgili Anadolu Ajansı’ndan Süleyman Elçin tarafından yapılan haberle tanındı.

 

Futbol