16 Ağustos
16.08.2018 19:44:17
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’mizde basın mensuplarıyla bir araya gelen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, kulübün henüz bir transfer gerçekleştiremediğini ve bu durumun dezavantaj olacağını söyledi.
"VAR SİSTEMİNİ HENÜZ KULLANAMADIK"
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, VAR sisteminin dünyada iyi bir şekilde kullanıldığını ancak Türkiye’de henüz tam oturtulamadığını söyleyerek, “Doukara’nın pozisyonu bence yüzde yüz penaltı. Nazım’ın yüzde yüz sarı kart, bir pozisyon daha var yüzde yüz sarı kart ama maalesef vermedi hakem Bir çok pozisyonu tekrar tekrar yaptıklarını izledik. Düşündürücü. Açık söyleyeyim net bir penaltı için gitmiyorsunuz, Diego’nun pozisyonu ki göğsüne çarpıp gidiyor, o pozisyonda gidiyorsunuz. Bu şekilde olursa önümüzdeki haftalarda sıkıntı olur” diye konuştu.

 

"TRANSFER KESİNLİKLE GEREKİYOR"
Yeni transferler gerektiğini de söyleyen Teknik Direktörümüz Korkmaz, “Genç oyuncular var ama bu süreç böyle devam edemez. Uzun lig maratonunda bu genç oyuncular çok ağır yük altına girerler. O yükü kaldırmaları çok zor. Geçen yıl oynayan 4 oyuncu başka bir takımda mücadele ediyor. Kulübün mali tablosu, yanlış transfer ve borçlanmadan ötürü zor bir durumda” ifadelerini kullandı.
"İŞ ADAMLARI VE ANTALYALILARDAN DESTEK BEKLİYORUZ"
Transfer için iş adamları ve Antalyalıların kulübe destek vermesi gerektiğini dile getiren Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, "Biz takım olarak elimizi taşımızın altına koymadık, bedenimizi ve yüreğimizi koyduk. Antalya’daki herkesim de bunu yapmalı. Bu durum böyle devam ettiği sürece, çok zor günler bekliyor bizi” diyerek destek talebinde bulundu.

Futbol