27 Aralık
27.12.2018 10:16:25
Antrenörümüz Gökhan Egeli: Takım Olarak Kenetlendik

Aldıkları 1 mağlubiyetle bir üst lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Takım olarak kenetlendik ve sezon öncesinde kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyasporumuz, ligin 14. Haftası’nda Nazilli Belediyesi’yle karşılaşacak. Maç, 29 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Nazilli Spor Salonu’nda oynanacak.

 

2. Lig’deki ilk sezonunda çizdiği başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Antalyasporumuz, ligde yoluna aldığı tek mağlubiyetle istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekibimiz bu hafta karşılaşacağı Nazilli Belediyesi’ni de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

 

Lige verilen 3 haftalık aranın ardından Antalya'da taraftarımız önünde ilk maçlarını Kepez Belediyesi’yle oynadıklarını ve Antalya derbisinde kazanan taraf olduklarını söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Oyuncularımız, maçla ilgili oyun planlarımızı yüzde yüze yakın bir şekilde yerine getirdi. Taktik plana bağlılık, oyun içerisindeki kazanma arzusu, taraftarımızın da bitmek bilmeyen desteği ve enerjisiyle 25-11, 25-19 ve 25-13'lük set skorlarıyla maçtaki 3-0 üstünlüğümüzü rakibimize kabullendirdik. Her maçımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

 

Deplasmanda oynayacakları Nazilli Belediyesi maçına da sıkı bir antrenman programıyla hazırlandıklarını belirten Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda oynayacak olduğumuz Nazilli Belediyesi maçına aynı ciddiyet ve özveriyle hazırlanıyoruz. Herhangi bir engele takılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Haftalar ilerledikçe her maçın önemi ve heyecanı daha da artmakta. Lig etabının ortalarını yavaş yavaş arkamızda bırakırken kayıpsız bir şekilde yolumuza devam ettiğimiz için mutluyuz. Takım olarak kenetlendik ve sezon öncesinde kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Voleybol