22 Şubat
22.02.2019 11:16:31
Pazar Günü Salonda Buluşuyoruz

Antalyasporumuz, hentbol ve voleybolda pazar günü iki heyecanı peş peşe yaşayacak. Önce voleybolcularımız Gelişim Koleji’ni konuk edecek, hemen ardından hentbol takımımız lider Beşiktaş Mogaz’ı ağırlayacak.
PLAY-OFF ÖNCESİ SON SINAV
Antalyasporumuz, pazar günü Antalya Spor Salonu’nda voleybol ve hentbol takımlarımızla taraftarının karşısına çıkacak. Türkiye Bayanlar 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off öncesi son karşılaşmasına çıkacak olan voleybolcularımız Gelişim Koleji’ni konuk edecek. Pazar günü Antalya Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmaya taraftarlarımızı davet eden antrenörümüz Gökhan Egeli, “Play-off öncesi son haftaya biz ikinci, Gelişim Koleji ise üçüncü sırada girdi. Sporcularımın bu engeli de aşacaklarına inanıyorum. Taraftarımızı yanımızda görürsek bu çok daha kolay olacak” dedi.
CIP TRAVEL ANTALYASPOR LİDERİ AĞIRLIYOR
Antalyasporumuz bu karşılaşmanın hemen ardından ikinci heyecanı hentbolda yaşatacak. Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin 16’ncı hafta karşılaşmasında CIP Travel Antalyaspor, lig lideri Beşiktaş Mogaz’ı konuk edecek. Oynadığı 13 maçı da kazanan İstanbul temsilcisinin karşısına lig 4’üncüsü olarak çıkmaya hazırlanan hentbol takımımız, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenörümüz Fatih Işık, geçtiğimiz hafta ligin iddialı ve büyük bütçeli ekiplerinden Batman Belediyespor’a kendi evinde ilk yenilgiyi tattırdıklarını hatırlatarak, “Bu hafta da Beşiktaş Mogaz karşısında aynı başarılı sonucu almak için salonda olacağız. İtici gücümü, taraftarımızın büyük desteği. Kazanıp hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu. CIP Travel Antalyaspor ile Beşiktaş Mogaz arasında Antalya Spor Salonu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

 

Voleybol