03 Aralık
3.12.2018 16:48:42
 Filenin Akrepleri Zirve Yarışında

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyasporumuz, ligin ilk yarısını 1 mağlubiyetle 2. sırada tamamladı.

 

Geçtiğimiz sezon 5 aylık kısa bir sürede oluşturulan ve Bölgesel Lig'de karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek 2. Lig'de mücadele etme hakkını elde eden Antalyasporumuz, 2. Lig’deki ilk sezonunda da çizdiği başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Kırmızı-beyazlı ekibimiz, 2. Lig'deki ilk yılında da farkını hissettirmeyi başardı. Antalyasporumuzun ortaya koyduğu başarılı oyun ve mücadeleci ruhuyla kısa sürede rakiplerinin çekindiği bir takım halini aldığını söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarılarla, hedeflerimize daha emin adımlarla yaklaşıyoruz. Bir üst ligde oynamak istiyoruz. Bunun için öncelikle sezonu iyi bir yerde tamamlayıp, sonrasında da play-off’ta kararlı mücadelemizi rakiplerimize göstermemiz gerekiyor” dedi.

 

“HIRSLI VE AZİMLİYİZ”

 

Oldukça genç bir takıma sahip olduklarını da söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Ligdeki diğer takımlara göre oldukça genç bir takımımız. Amacımız her ne kadar üst lig olsa da bir diğer amacımızın da sporcu yetiştirmek olduğunu da belirtmek isterim. Bu nedenle genç oyuncularımızın da yakaladığı bu şansla deneyim kazandıkları bu ligde, zirveyi hedefliyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. Takımımızı, azimli çalışmaları ve hırsı oyunu için tekrar tebrik etmek istiyorum. Ligin 2. yarısında da aynı hırs ve azimle sahada olacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voleybol