12 Ocak
12.01.2019 13:11:27
Antrenörümüz Gökhan Egeli: Hedefimiz 3 Puanlı Galibiyet

Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynamamız gereken Bodrum Doğuş Spor müsabakası, rakip takımın Türkiye Voleybol Federasyonu’na maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine lehimize 3-0 tescil edildiğini söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Sıralamadaki yerimizi korumak adına bu hafta oynayacağımız maç büyük önem taşımakta” dedi.

 

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyasporumuz, ligin 16. Haftası’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle karşılaşacak. Maç, 13 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Aydın Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

 

“HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

 

Deplasmanda oynayacakları Nazilli Belediyesi maçına da her maçta olduğu gibi sıkı bir antrenman programıyla hazırlandıklarını belirten Antrenörümüz Gökhan Egeli, ''Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Aydın Büyükşehir Belediyesi maçından 3 puanlı galibiyet hedefliyoruz. Bu maç, Play-Off hedefimiz doğrultusunda sıralamadaki yerimizi korumak adına büyük önem taşımakta. Tüm takım ve ekip, hedefler doğrultusunda büyük bir istekle çalışmalara devam etmekte. Takım olarak deplasmanda oynayacağımız bu maçtan da galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Voleybol