12 Ekim
12.10.2018 14:13:37
Filede Hedef 3’te 3 Yapmak

Türkiye Voleybol Federasyonu 2018-2019 Voleybol Sezonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, ligdeki 3. maçına 14 Ekim Pazar günü saat 14.00’da çıkacak.

 

Türkiye Voleybol 2. Ligi 3. Grup'ta yer alan kırmızı-beyazlı ekibimizin, ligde bu haftaki rakibi ise Nazilli Belediyesi olacak. Ligde çıktığı ilk 2 maçta 2’de 2 yapan Antalyasporumuz, bu hafta da 14 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Antalya Spor Salonu’nda Nazilli Belediyesi maçını da kazanarak, yenilmezliğini sürdürmek istiyor.

 

Geçtiğimiz hafta Kepez Belediyesi’ne konuk olan Antalyasporumuzun Antalya derbisini kazanan taraf olduğunu hatırlatan Voleybol A Takım Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Öncelikle Antalya’nın iki gözde kulübünün karşılaşması, Antalya voleybolu adına heyecan vericiydi. Maçın ilk iki setinde iyi oyunumuzu skora yansıttık. 3. sette ise yaptığımız basit hatalar sonucunda sete geride başlamamıza rağmen seti ve maçı kazanmayı başardık. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

“TÜM TARAFTARIMIZI DESTEK İÇİN BEKLİYORUZ”

 

Ligde çıktıkları her maçı en önemli karşılaşma olarak gördüklerini ve aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Antrenörümüz Gökhan Egeli sözlerine şöyle devam etti: “Lig, uzun bir maraton. Bu uzun maratonu en iyi şekilde tamamlamak hedefindeyiz. 14 Ekim Pazar günü saat 14.00’da oynayacağımız Nazilli Belediye maçında tüm taraftarlarımızı Antalya Spor Salonu’na bekliyoruz.”

 

Voleybol