15 Kasım
15.11.2018 12:15:51
Filenin Akrepleri Galibiyet Peşinde

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, ligdeki 7. maçına 18 Kasım Pazar günü saat 14.00’da çıkacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde 5 galibiyet 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Antalyasporumuz,  ligdeki 7. maçında 18 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nda Ateş Çelik Bergama Belediyesi’ni ağırlayacak.

 

“MAÇLARDAN FİRE VERMEDEN GALİBİYETLE AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM”

 

Ligde oynadıkları zorlu 6 maçın ardından geçtiğimiz haftayı bay geçtiklerini söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “1. devrenin ortalarına denk gelen bu haftayı, hem psikolojik hem de fiziksel olarak toparlanmak için en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Ligin ilk haftasında olduğu gibi 8 günde 3 maç oynayacağımız bir periyoda daha giriyoruz. Artarda Pazar, Çarşamba ve yine Pazar günü maçlara çıkacağız. Her ne kadar zorlu bir hafta olsa da iyi mücadeleyle bu maçlardan fire vermeden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. 18 Kasım Pazar günü saat 14.00'da Turgut Özal Spor Salonu’nda oynayacağımız Ateş Çelik Bergama maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Salonlar ve maçlarımız taraftarlarımızla bir başka güzel” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voleybol