23 Ocak
23.01.2018 11:32:29
Spor ile Hayata Gülümsediler

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocuklar projenin bu haftaki programında Pazar günü Antalyasporumuzun Beşiktaş'la oynadığı maçı tribünden izleme fırsatı buldu.

 

“Spor ile Hayata Gülümse” Projesi kapsamında Kırıkkale’den Antalya’ya giden çocuklar ilk olarak Antalya’nın tarihi, kültürel yerlerini tanıma imkânını buldu. Çocuklar akşam oynanan Antalyaspor - Beşiktaş futbol maçı karşılaşmasını tribünden izledi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Spor ile Hayata Gülümse” projesi ile vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar, spor müsabakalarını izleme ve başarılı sporcularla tanışma imkânını buluyorlar. Proje ile çocukların sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle ilgili hale gelebilmeleri ve duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanıyor. 

 

Proje ülke genelinde ilgi ve merak uyandıran ve takip edilen bir sosyal sorumluluk projesi olarak sürdürülürken Türkiye Futbol Federasyonu, Basketbol Federasyonu ve Voleybol Federasyonu ve farklı branşlardaki spor kulüpleri  “Spor ile Hayata Gülümse” Projesine destek vermektedir. Türk Hava Yolları da “Spor ile Hayata Gülümse”  projesinde çocukların ulaşım sponsoru olarak projeye katkı sağlamakta.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Spor ile Hayata Gülümse” projesi ile çocuklar Türkiye – İzlanda Milli Maçını, Gençlerbirliği – Beşiktaş maçını, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, Trabzonspor – Galatasaray derbisini, Osmanlıspor - Fenerbahçe maçını, Türkiye – Arnavutluk maçını, Fenerbahçe – Vakıfbank Şampiyonlar Kupası voleybol maçını, M.Başakşehir  – Galatasaray maçını, Antalyasapor – Fenerbahçe maçını, Fenerbahçe –Kasımpaşa maçını, İ.Başakşehir – Sc Braga Avrupa ligi maçını, Kayserispor – Beşiktaş maçını ve son olarak Anadolu Efes – Baskonia Euroleague basketbol maçını Konyaspor – Fenerbahçe maçını, Beşiktaş – Osmanlıspor Türkiye Kupası maçını, Galatasaray – Fenerbahçe Bayan Basketbol maçını, Galatasaray – Arkas Spor Erkek Voleybol maçını, Anadolu Efes – Galatasaray Erkek Basketbol maçını ve Osmanlıspor - Beşiktaş futbol maçını seyretme imkânını buldu.

 

 

 

 

 

 

Voleybol