15 Şubat
15.02.2019 14:51:27
Voleybol Takımımızın Son İki Virajı

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyasporumuz, ligin 21. haftasında deplasmanda 17 Şubat günü saat 15.00'de İzmirspor ile karşılaşacak. Lig etabının son iki haftasına girerken Play-Off etabına gidebilmek için önem derecesi oldukça yüksek maçlar oynayacaklarını hatırlatan Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Deplasmanda oynayacağımız İzmirspor ve kendi evimizde oynayacağımız Gelişim Koleji maçları Play-Off için son iki engel. Puan durumuna baktığımızda Gelişim Koleji 2’nci, biz 3’üncü sıradayız. Fakat aradaki puan farkı sadece 0,260 puan” dedi.

 

HEDEF 3 PUANLA DÖNMEK

 

Sezonun ilk maçından itibaren hedeflerinin o hafta oynayacakları maçı kazanmak olduğunu dile getiren Egeli, “Önceliğimiz İzmirspor maçından 3 puan alarak dönmek. Bunun için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaptığımız analizler çerçevesinde tüm detayları atlamadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyun planımızı sahaya yansıttığımız taktirde sahadan 3 puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

SON ANA KADAR MÜCADELE

 

Sporcuların fiziksel ve psikolojik olarak durumlarının son derece iyi olduğunun altın çizen Gökhan Egeli, “Sezon öncesinde kendimize koyduğumuz hedeflerden birisi de; sahada mücadeleden vazgeçmeyen, maçın son anına kadar savaşan bir takım oluşturabilmekti. Ligin bu periyoduna kadar bu hedefimize ulaştığımızı söyleyebilirim, bundan sonra da sporcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve daha fazlasını yapmak için gayret göstereceklerinden eminim” ifadelerini kullandı.

 

 

Voleybol