01 Mart
1.03.2019 13:32:14
Kış Dönemi Yüzme Kurslarımız Başlıyor

Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyetlerini yürüten yüzme branşımız için Yüzme Kış Dönemi kayıtlarımız 11 Ekim 2016 Salı günü başlayacaktır.

Gruplar 8-12 kişilik olup, seviye tespiti ve takibine göre planlanacaktır. 5 yaşından başlayarak devam edecek 2 günlük kurs programı Salı-Perşembe veya Çarşamba-Cuma günleri 1 saat olacaktır.

Bu gruplarda başarı elde eden sporcular Salı gününden Cuma gününe kadar 4 günlük A takım hazırlık çalışmalarına katılır.

A Takım Hazırlıktan sonrası şeçilen sporcular Türkiye'nin en güçlü yüzme takımı olmayı hedefleyen A Takıma geçerler. A Takımı haftanın 6 günü akşamları 2 şer saat ve haftanın 3 günü sabahları 2 şer saat olmak üzere çalışırlar.

Çalışmalar, Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda yapılacaktır.

Çalışmaların tamamı Antalyaspor Kulübü antrenörleri ve güvencesi ile yapılacaktır.

Baş Antrenörümüz ve Danışmanımız Doç.Dr. Adnan Turgut, Kulüp Yüzme Sutopu Genel Koordinatörümüz Sayın Mustafa Tuncer ve diğer Antrenörlerimizi daha yakından tanımak için adresimiz : www.antalyasporyuzme.com

Kayıt yeri : Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda bulunan Antalyaspor Kayıt aracına müracaat edilmelidir.

Yüzme