01 Mart
1.03.2019 13:33:38
Şenlik Havasında Yüzme Yarışı

Antalyaspor Kulübü Derneğimiz bünyesinde bulunan Yaz Spor Okullarımızın düzenlediği, “Antalyaspor 2017 Yaz Kupası Yüzme Şenliği” yoğun ilgiye ev sahipliği yaptı.
3 farklı etaptan oluşan Antalyaspor Yaz Kupası'nın ilk etabı olan “Antalyaspor 2017 Yaz Kupası Yüzme Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu. Antalyaspor Yaz Kupası'nın 2. etabında ise, U19 kategorisinde mücadele eden bayan sutopu takımları Antalya'da 25-27 Ağustos günleri arasında turnuvada bir araya gelecek. 3. etapta ise Antalyaspor Yaz Kupası Haluk Yelten Açık Su Yüzme Yarışı olacak ve bu yarış da 27 Ağustos'ta düzenlenecek.

“Antalyaspor 2017 Yaz Kupası Yüzme Şenliği” Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda düzenlendi. Şenlikte, bu yaz Antalyaspor yüzme kurslarında yüzmeyi öğrenen 500 minik kursiyer kıyasıya yarıştı. Teşvik yarışlarında bütün katılımcılara anı madalyası verildi.

“ANTALYASPOR AŞKIYLA BÜYÜYEN YENİ BİR JENERASYON YETİŞİYOR”

Kursiyerler ve velileriyle birlikte yaklaşık 2 bin kişinin yüzme şenliğine katıldığını ve ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Antalyaspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz İsmail Bilal, “Yüzme şenliğimiz Antalyaspor marşlarıyla coşku dolu anlara sahne oldu. Spor okullarımızda Antalyaspor amatör branşları alt yapısına sporcuların yetişmesinin yanı sıra şehrini seven Antalyaspor aşkıyla büyüyen yeni bir jenerasyon yetişiyor” şeklinde konuştu.

Yüzme