01 Mart
1.03.2019 13:33:53
Yüzme Takımımız Yine Kürsüye Damga Vurdu

10-13 Mayıs günlerinde Türkiye Yüzme Federasyonu Tozkoparan Yüzme Havuzu'nda 4 gün süren yarışlara Antalyasporlu yüzücülerimiz damga vurdu.
Yaklaşık 849 yüzücünün katıldığı yarışa Emre Sarp Zeytinoğlu, Atakan Ercan, Ege Özgür, Emir Batur Albayrak, Çağan Akkülah, Ege Mert Öztürk, Ahmet Ege Güldağ, Sabri Kuzey Yıldız, Ecenur Ceylan, Sevin Eylül Süpürgeci, İpek Derin Eğin, Sertan Özer, Göktuğ Can Suna'yla katılan Antalyasporumuz, sporcularımızın her seride, dokunmatiklere en önce değmesiyle zirvedeki isim oldu.

BAYRAK TAKIMI 25 METRE FARK ATTI
Yüzücülerimiz özellikle 11 yaş grubunda elde ettiği başarılarla kulübümüzün altyapısının gücünü gösterdi. 50 metre serbest, 100 metre serbest ve 400 metre de Emre Sarp Zeytinoğlu Türkiye Birinciliği'ni elde ederek altın madalyayı göğüsledi. Emre Sarp Zeytinoğlu, Atakan Ercan, Ege Özgür, Emir Batur Albayrak'tan oluşan bayrak takımı yüzücülerimiz sergiledikleri performansla 4x100 metre serbest bayrak yarışında en yakın rakibine 25 metre fark atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ALTYAPISI
Elde edilen başarılar hakkında konuşan Yüzme Şube Sorumlumuz Alp Özel; “Altyapısında 220 sporcu barındıran yüzme branşımızla, Türkiye'nin alt yapısı en büyük kulüplerinde biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Yüzücülerimiz Muratpaşa Belediyesi ve Doğa Koleji Yüzme Havuzu'nda çok sıkı antrenman programıyla çalışıyor. Hocalarımız Haluk Okur ve Turgay Demircioğlu nezdinde sporcularımızı kutluyorum. Modern yüzme havuzlarında bizlere çalışma imkânı sağlayan Muratpasa Belediyesi ve Doğa Koleji'ne verdikleri destek için teşekkür ederiz” dedi.

Yüzme