12 Mart
12.03.2019 11:07:18
Yönetim Kurulumuz İftarda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Başkanımız Cihan Bulut ile Asbaşkanlarımız Nihar Ünal ve Şefik Öz, Basın Sözcümüz Cumhur Arıcı ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Öztürk iftar organizasyonunda basın mensuplarını ağırladı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal ve kulübe zor günlerde destek olan isimlere teşekkür eden ve kulübün ekonomik yapısı hakkında gazetecilere bilgi veren Başkanımız Cihan Bulut, "10 Ocak'ta yapılan genel kurul ile görevi devraldık.Ciddi borç yüküyle karşı karşıya kaldık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Yorulduk demedik. İçinde bulunduğumuz zor durum bizi daha da hırslandırdı. Antalya'ya bir borcumuz vardı. Daha çok çalışarak bu borcu ödemek istiyorduk. Borç yükü hala var. Borcu yönetmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Antalya'da yönetim ve taraftarlarla bir bütün halinde görev yaptıklarını dile getiren Başkanımız Cihan Bulut, takımda bir futbolcu boşa çıkmadıysa, icra gelmediyse bunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in büyük katkısı olduğunun altını çizdi. Antalya'ya bir borçları olduğunu ve zor görevden başarıyla çıktıklarını söyleyen Başkanımız Cihan Bulut, görevden ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na da teşekkür etti.

Tasarruf tedbirlerini önemsediklerini vurgulayan Başkanımız Cihan Bulut, "Sportif faaliyetlerde başarı önemli ama küçülerek tasarruf tedbirleri maksimum önemseyerek borçlarımızı yapılandırmaya çalışıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Yarınlar Antalyaspor için çok daha güzel olacak. Alt yapıya önem veriyoruz. Onlar da A takımda oynamaya başlarsa ciddi bir gelir elde edeceğiz" diye konuştu.

Antalyaspor'un gelirlerini arttırmak istediklerini açıklayan Başkan Bulut, "Gelirlerimizi daha da arttırmak istiyoruz. Bunun için de yakın zamanda belli kampanyalar başlatacağız. Daha sonra da sponsor çalışmalarına başlayacağız. Antalya sevdalısı iş adamlarımızdan, turizmcilerimizden sponsorlar bulacağız. Buradan tarftarlarımıza da sesleniyorum. Bu yıl kombine ve loca fiyatlarımızda zorunlu olarak bir fiyat artışı yapacağız. Taraftarımızıdan bu konuda kombine ve loca alarak bizlere destek olmalarını istiyoruz" dedi.

Diğer Haberler