06 Mart
6.03.2019 11:05:33
Başkanımıza 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

Antalyasporumuzun geçen hafta yapılan genel kurulunda başkanlık görevini üstlenen Cihan Bulut'un ilk ziyaretçileri TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Vakıfbank Bölge Müdürü Mehmet Arıöz oldu.

Başkanımız Cihan Bulut'u ilk olarak Vakıfbank Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ziyaret etti. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelen Vakıfbank Bölge Müdürü Mehmet Arıöz başkanımız Cihan Bulut'a bu görevinin hayırlı olması dileğinde bulunup başarı temennilerini iletti.

ARICI TESİSLERİMİZİ GEZDİ
Başkanımızı akşam saatlerinde de Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin de genel başkanlığı görevini sürdüren Dr. Abdurrahman Arıcı ziyaret etti. Yakın geçmişte 23. dönem Antalya Milletvekiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılığı, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyeliği görevlerinde de bulunan Arıcı, Başkanımız Cihan Bulut ve yönetim kurulu üyelerimizden Ahmet Öztürk ile sohbet ettikten sonra Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizi gezdi.
ESKİ DOSTLAR KARŞILAŞTI
Arıcı, profesyonel futbol takımımızın bulunduğu B Blok'u gezerken Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar birlikte görev yaptığı eski mesai arkadaşı olan kulüp doktorumuz Burhanettin Çalım'ı da odasında ziyaret etti. Başkanımız Cihan Bulut, tesislerimiz gezdirdiği Arıcı'ya, Antalyaspor Koleji ve Antalyaspor Üniversitesi'nin kurulması planlanan araziyi de gösterdi.
HACICAFEROĞLU DA ZİYARETE GELDİ
Başkanımız Cihan Bulut ile TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, o dakikalarda antrenmana başlayan profesyonel futbol takımımızı izlemeye giderken Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da ziyaret amacıyla tesislerimize geldi. Arıcı, Hacıcaferoğlu ve başkanımız Cihan Bulut, birlikte antrenman sahasına giderek teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile görüştü. Arıcı ve Hacıcaferoğlu, teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'na başarı dileklerinde bulunduktan sonra tesislerimizden ayrıldı.

Diğer Haberler