12 Mart
12.03.2019 10:43:18
Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulumuz Gerçekleşti

Antalyaspor A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'mizde gerçekleştirildi. Genel Kurul'da geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı'na seçilen Başkanımız Ali Şafak Öztürk, oy birliğiyle 3 yıllığına Antalyaspor Başkanlığı'na seçildi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu listesi ve görev süresinin belirlendiği toplantıda konuşan Asbaşkanımız Bora Terzioğlu, yeni yönetimin genç ve dinamik bir kadro olduğunu belirterek, "Bu kadro şeffaf bir yönetim anlayışını belirleyecektir. Bu dönem, birlik ve beraberlik içerisinde olunmalıdır. Eleştiriler Antalyaspor geleceğine katkı verecek şekilde olmalı. Antalyaspor'u dostça geçinerek çok iyi yerlere getirmeliyiz" dedi. Reklam ve sponsorluk gelirlerinde eksilme olduğunu söyleyen Asbaşkanımız Bora Terzioğlu, "Futbol takımımızın halen daha formasında reklam yok bunların üzerine çalışmalıyız" dedi.

Başkanımız Ali Şafak Öztürk ise, Kulüpler Birliği'nin Euro ile maaş alan futbolcuların durumunun görüşüleceği toplantıda olduğu için Genel Kurul'a katılamadı.

Antalyasporumuzun Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Ali Şafak Öztürk, Nurettin Ünal, Ziya Erbaş, Bora Terzioğlu, Neşet Koçkar, Emin Murat Süğlün, Erhan Erdem, Berkay Bahar, Emre Önen, Özgür Kasapoğlu, Abdurrahman Tolga Çelik, Alpaslan Arslanca, Atilla Akıncı, Eser Demir, Mert Osmanlar, Aytaç Altay, Melih Beken, Bekir Kara, Emin Kemal Hesapçıoğlu.

Diğer Haberler