01 Mart
1.03.2019 13:45:18
Antalyasporumuzdan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a Ziyaret

Antalyasporumuzun Yönetim Kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Asbaşkanlarımız Bora Terzioğlu, Nurettin Ünal, Şefik Öz, İsmail Bilal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Emin Altıner, Salih Peker ve Mehmet Akdağ, Basketbol Kurulu Başkanımız Güray Kanan ile Kulüp Genel Menajerimiz Servet Çavuşoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

TAKIMIMIZIN BAŞARISINI KUTLADI

Konuklarını kapıda karşılayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, öncelikle Antalyasporumuzun Süper Lig'deki başarısı nedeniyle başkan ve yöneticilerimizi kutladı. Uysal, "Antalyasporumuzun başarısı şehirde güzel bir atmosfer oluşturdu. Bu başarıdaki emeğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz" dedi. Muratpaşa Belediyesi bünyesindeki belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sportif faaliyetler hakkında da bilgi veren Başkan Uysal, kentte Antalyaspor sevgisinin ve taraftarının artması için her türlü proje geliştirme ve işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

TİCARİ ALAN PROJESİ İÇİN DESTEK

Asbaşkanımız Bora Terzioğlu ise, Antalya Stadyumu'nun ticari alanlarının projelendirilmesi konusunda Muratpaşa Belediyesi'nden uzman desteği beklediklerini belirtti. Başkan Uysal, Antalyasporumuzdan gelen bu talebe olumlu yanıt verdi ve kırmızı-beyazlı kulübe yasal çerçevede her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, ziyaret sonunda Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a üzerinde isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması ile atkı hediye etti.

Diğer Haberler