05 Mart
5.03.2019 12:57:44
Başkanımız AKTOB’un Konuğu Oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) aylık olağan toplantısı Akra Barut Otel'de düzenlendi.
Antalyaspor Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, turizmciler ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda Başkanımız Ali Şafak Öztürk, sporun turizme olan katkısının konusunda açıklamalarda bulundu.
“ANTALYASPOR ŞEHRİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAK ARAÇTIR”
Antalya'nın spora en uygun şehirlerden biri olduğuna dikkat çeken Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Döşemealtı'nda yer alan Atilla Vehbi Konuk Tesislerimiz'in dünyanın önde gelen kulüpleriyle yarışacak kapasitede olduğunu söyleyerek, “Antalyaspor'a ciddi derecede yatırım yaptık. Turizm açısından baktığınızda Antalyaspor, şehri en iyi şekilde tanıtabilecek araçtır. Barcelona'yı, şehir yapan futbol takımıdır. Şu anda bir günlük turlara bile gittiğinizde stat gezme ve maçlara gitme turları koyarlar. En son baktığımda Barcelona'ya gidip stat veya takımla ilgili yerlere giden turistlerin oranları yüzde 70'in üzerindeydi. Bu çok önemli bir oran. Daha önce kasaba gibi olan şehir futbol takımı ve sportif başarı sayesinde şehir haline geldi” dedi.
“NASRI'NİN İMZA TÖRENİNDEN ÇOK GÜZEL REAKSİYON ALDIK”
Samir Nasri'nin imza töreninin kentin merkezinde yapılmasının turizme katkı amacını barındırdığını hatırlatan Başkanımız Öztürk, “Samir Nasri'nin imza törenini Antalya şehrini tanıtalım diye şehir merkezinde Yivli Minare'nin altında yaptık. Belki de bu bir ilk oldu. Şehir içerisinde, bir oyuncuya imza töreni yaptık. Çok güzel bir reaksiyon aldık. Hatta başbakanımız Vietnam'dayken, onun yanındaki bir arkadaşımızın bize söylediği, ülkenin önde gelen kanallarından birini açtıklarında Antalya'da Nasri'nin imza törenini görüyorlar. İşte bizim emeğimiz, çabalarımız bu yüzden” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler