24 Mart
24.03.2018 12:28:08
Başkanımız Cihan Bulut, Tüm Taraftarımızı Salona Bekliyor!

Başkanımız Cihan Bulut, bugün saat 17.00'de basketbol takımımızın oynayacağı Yalova Group Belediye maçı ve yarın saat 17.00'da hentbol takımımızın oynayacağı SELKA Eskişehir Hentbol maçına tüm taraftarımızı beklediğini söyledi.

 

Antalyaspor Basketbol Takımımız, bugün saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda Yalova Group Belediye’yi ağırlayacak. Türkiye Basketbol Ligi’nde üst sıraları zorlayan basketbol takımımız, bu hafta evinde Yalova Group Belediye’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

Basketbol Süper Ligi’ne çıkma hedefiyle mücadele eden devam eden kırmızı-beyazlı ekibimizin Antalya Spor Salonu’nda oynayacağı maçta kırmızı-beyazlı taraftarlarının da yanlarında olmalarını temenni ettiklerini belirten Başkanımız Cihan Bulut, “Antalyasporlu taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve desteklerine ihtiyacımız var. Kazanmak uğruna sahadaki mücadelesinden asla vazgeçmeyen takımımızın yanında olmanız ve onları desteklemeniz, onların gücüne güç katacaktır. Bugün, saat 17.00’da haydi tüm taraftarımız salona” diyerek kırmızı-beyazlı camiayı Antalya Spor Salonu’na davet etti.

 

“TAKIMIMIZI DESTEK İÇİN TÜM TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

 

Hentbol takımımız ise; 25 Mart Pazar günü saat 17.00’da Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlayacak. Türkiye Kupası’nda da çeyrek final mücadelesinde Antalya’yı temsil eden kırmızı-beyazlı ekibimiz, 28 Mart Çarşamba günü de saat 19.00’da yine SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlayacak.

Avrupa Kupası’nda oynama hedefiyle mücadele eden devam eden kırmızı-beyazlı ekibin Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynayacağı her iki maçta da Antalyasporlu taraftarların desteğine ihtiyaçları olduklarını söyleyen Başkanımız Cihan Bulut, “Süper Lig’de oynama gururunu yaşatan hentbol takımımızın vereceği bu iki önemli sınavda taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Hem lig hem de Türkiye Kupası maçını, taraftarımızın önünde kazanarak önemli adımlar atmak istiyoruz. Bize güç vermeleri için kırmızı-beyazlı taraftarlarımızı salona bekliyoruz” dedi.

 

 

Diğer Haberler