01 Mart
1.03.2019 14:17:16
Başkanlarımızın Esnaf Ziyaretleri

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır ile Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Büyük Antalyaspor Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılarak Şarampol-Kapalı Yol ve Kalekapısı'ndaki esnafları ziyaret ettiler. Antalya'da ‘Kapalı Yol' olarak adlandırılan, Şarampol Caddesi'nin Kalekapısı'na inen bölümündeki AntalyasporStore önünde başlayan etkinlikte, esnaflara Büyük Antalyaspor Derneği tarağından bastırılan ve üzerinde ‘Bu İşyeri Antalyaspor'u Desteklemektedir' ve ‘Şehrini Destekle' yazılı etiket ve levha verildi. Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır ile Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin, yaklaşık 8 ay önce yapılan genel kurulda göreve gelen Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Ali Şafak Öztürk'ü, Kapalı Yol'daki esnaflarla tanıştırdı.

HASAN KİLİT'TEN BAŞKANIMIZA ÇİÇEK

Esnafların yanı sıra Kapalı Yol'dan geçmekte olan taraftarlarımız başkanlarımıza büyük ligi gösterdi. Esnafların ve taraftarlarımızın büyük bölümü, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir Antalyaspor'u görmeyi arzuladıklarını, kırmızı-beyazlı takımımızın bu hedefe yönelecek güce sahip olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda Antalyasporumuzun da taraftarı olan Kalekapısı Esnafları Derneği Başkanı Hasan Kilit, Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Ali Şafak Öztürk'e, esnaflar adına çiçek verdi. Antalya'nın kalbinin Kapalı Yol'da atağını söyleyen Hasan Kilit, “Antalyamızda her şeyin startı burada verilir. Antalyalılarla buluşma burada başlar” diyerek Antalyasporumuzun başarısının devamını diledi. Başkanlarımız Tanır ve Öztürk, Antalyasporumuzun eski yöneticileri Gökhan Kumsal ile İbrahim Yıldırım'ın da işyerlerini ziyaret etti.

DERNEĞİ DE ZİYARET ETTİLER

Başkanlarımız, Kapalı Yol'un sonundaki İki Kapalı Han'daki esnafları da ziyaret ettikten sonra Kalekapısı güzergahından Sinan Mahallesi'ne geçerek burada Birlik İşhanı'nda yer alan Büyük Antalyaspor Derneği'nin lokaline geçti. Burada, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin ile yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları ve yakın gelecek yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında başkanlarımıza bilgi verdi. Büyük Antalyaspor Derneği'nde, 33 yaşına giren Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Ali Şafak Öztürk'e de sürpriz yapıldı. Başkanımız, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını mumlarını söndürdükten sonra yapılan bu jeste teşekkür etti.

Diğer Haberler