16 Şubat
16.02.2019 12:02:34
CIP Travel Antalyaspor, Batman Deplasmanında

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden CIP Travel Antalyaspor Hentbol Takımımız, ligin 15’inci hafta karşılaşmasında 17 Şubat günü saat 13.00'de Batman Belediyespor’a konuk olacak.

 

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 26-26 berabere biten Beykoz Belediyespor karşılaşmasını değerlendirerek sözlerine başlayan Antrenörümüz Fatih Işık, “Rakibimiz de bizim gibi Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. Bütçe ve takım kadrosuna baktığımızda gerçekten bizim üzerimizde olan bir ekip. Rakibimizin gücünü bilerek ve saygı duyarak oynadığımız karşılaşmada özellikle taktiksel anlayışımızı ilk dakikalardan itibaren sahaya iyi yansıttık. Bunun sonucunu da devreyi önde tamamlayarak aldık” dedi. İkinci yarıda da istekli ve hırslı oyunu sürdürdüklerini, 41’inci dakikada 6 farklı üstünlüğü yakaladıklarını anlatan Işık, “Bu farkın rehaveti bizi ciddi anlamda etkiledi. Yaptığımız basit savunma hataları 1 puanla yetinmemizi gerektirdi. Yaşadığımız şanssızlıkları bir kenara bırakırsak oyuncularımı verdikleri mücadele nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN DESTEĞİ MORAL VERDİ

 

Beykoz Belediyespor karşılaşması ile ilgili bir parantez de kendilerine verilen önemli destek için açmak istediğini belirten Işık, “Gerek tribündeki yerlerini alarak maç boyunca bize büyük destek veren taraftarımız, gerekse maçımızı izlemeye gelip bize büyük moral veren Başkanımız Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Hentbol Şube Sorumlumuz Hakan İrban’a teşekkür etmek istiyorum. Hedefe olan inancımız, bize verilen bu destekle daha da artarak sürecek” ifadelerini kullandı.

 

RAKİP ŞAMPİYONLUK HEDEFİNDE

 

Bu hafta sonu ligde şampiyonluk mücadelesi veren çok ciddi bir rakip olan Batman Belediyespor Kulübü’yle deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Antrenör Fatih Işık “Sakat oyuncumuz Mykhaylo Krivchikov’un müsabakada yer alamayacak olması bizler adına olumsuz bir etken olsa da kadro rotasyonumuz onu kapatacak boyutta. Şampiyonluk hedefleyen rakibimizden puan ya da puanlar alarak adım adım hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz” dedi.

 

 

Diğer Haberler