01 Mart
1.03.2019 13:38:53
Dört Dörtlük Haftamız
Gençlerimizle başladık
Antalyasporumuz, dört dörtlük bir haftayı geride bıraktı. Futbol, basketbol ve hentbol branşlarında ulusal liglerde mücadele eden 4 takımımız da haftayı galibiyetle kapattı. Bu 4 takımımız da maçlarını cumartesi günü oynadı. Haftanın ve günün ilk galibiyetini U21 Takımımız elde etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Adanaspor U21 Takımını ağırlayan kırmızı-beyazlı gençlerimiz, Lokman Erdoğan (penaltı) ve Muhammed Türkmen'in golleri ile maçı 2-0 kazandı.
İkinci galibiyet hentbolda
İkinci galibiyetimizi 10 bin kişilik spor salonunda hentbol takımımızla aldık. Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımımız, Maliye Milli Piyango'yu 30-29 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini elde etti ve Avrupa Kupaları'na göz kırptı.Hentbol takımımız aynı zamanda Antalya'daki maçlarda yenilmezliğini sürdürdü.
Basketbolda 6'da 6 yaptık
Üçüncü galibiyet haberimiz İstanbul'dan geldi. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve A Grubu'nda lider durumda bulunan basketbol takımımız depasmanda güçlü rakibi FMV Işıkspor'u 82-64 mağlup ederek galibiyet serisinde 6'da 6 yaptı.
Ve dört dörtlük galibiyet
Haftanın galibiyet kare asını Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden futbol takımımızla tamamladık. Antalyasporumuz, sahasında konuk ettiği Adanaspor'u Ramon Motta'nın 45. dakikadaki golü ile 1-0 yendi. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın öğrencileri üst üste 4. galibiyete imza atarken bu 4 galibiyeti de 1-0'lık sonuçlarla elde etmiş oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcularımız, 4 tribüne de giderek galibiyeti taraftarlarımızla kutladı. Güney Kale'deki taraftarlarımız tribüne çağırdıkları teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ve futbolcumuz Zeki Yıldırım ile selfie çekimi yaptı.

Diğer Haberler