04 Ağustos
4.08.2017 13:11:14
Duyuru

Köklü bir geçmişe sahip “Antalyaspor Kulübü Derneği” çatısı altında faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürütmekte olan Erkek Hentbol Takımımızın, 2017-2018 sezonunda, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde, “Antalyaspor A.Ş.” adıyla daha da güçlenerek yoluna devam edecek olması bizleri son derece memnun etmektedir.

 

Futbolda olduğu gibi hentbolda da en üst ligde mücadele edecek hentbol takımımızın değerini bilerek ve bunun verdiği sorumlulukla, Antalyaspor A.Ş. markasının yükselen değerinin gücüyle, sportif manada koyduğumuz hedeflere ulaşmak için tüm enerjimizle çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz.

 

17 Temmuz 2017 tarihi itibariyle sezon hazırlıklarına başlayan erkek hentbol takımımızın yenilenen oyuncu kadrosu, titizlikle seçilen nokta transferler ve özellikle genç sporculardan oluşturulmuştur.

 

Antrenmanlarımız; deneyimli teknik ekibimiz eşliğinde Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesislerimiz'de yer alan Ahmet Uluç Spor Salonu, WAC Spor Salonu ve 100. Yıl Atletizm Pisti’nde yoğun  bir tempoyla devam etmektedir.

 

 2017/2018 sezonunda erkek hentbol takımımızın, Hentbol Türkiye Kupası ve Türkiye Hentbol Süper Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele edecek olup; 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Kupası 1. Tur müsabakalarıyla ilk maçlarına çıkacaktır.

 

Hentbol Erkekler Süper Ligi müsabakaları ise 3 Ağustos 2017 tarihinde  yapılacak kura çekimi ardından 1. Devresi 16 Eylül - 23  Aralık 2017 tarihleri arasında 2. Devresi ise 21 Ocak – 5 Mayıs 2018 tarihleri arasında oynanacaktır. Antalyaspor A.Ş. Erkek Hentbol takımımızın yer aldığı Süper Lig’de  13  takım mücadele edecektir. Süper lig takımımızın yanında genç  takımımızda güçlü bir kadroyla  Gençler Ligi'nde zirve mücadelesi verecektir.

 

Hentbol takımımızın önüne koyacağımız hedeflere doğru yönetimimiz, teknik heyetimiz, sporcumuz ve olmazsa olmazımız bizi hiçbir planda yalnız bırakmadan destekleyen, yanımızda olan taraftarımızla tek yumruk olarak ulaşacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur.

 

 Antalyaspor A.Ş.

 

 

Diğer Haberler