01 Mart
1.03.2019 14:18:00
Fırçalar Antalyaspor’u Anlatacak

Antalyasporumuzun kuruluşunun 50. yıldönümü etkinliklerine, kırmızı-beyazlı kulübümüze gönül veren ressamlar sürpriz bir çalışma ile katkıda bulunacak. Ahmet Korkmaz, Selahattin Demir, Ertuğrul Hepgüzel, Narin Yılmaz, Feridun Karaçetin, İbrahim Ünay, Mehmet Emin Erşan, Mehmet Uslu ve Serap Çetin'den oluşan ressamlar grubu, Mart ayı sonunda veya Nisan ayının ilk haftasında Antalyaspor'u konu aldıkları resim sergisi için kolları sıvadı. Ressamlar, Antalyaspor'un 50 yıllık tarihindeki fotoğrafları tuvallere taşıyor.

HEPSİ ANTALYASPOR TARAFTARI

Ressamların bu çalışmasına öncülük eden Ahmet Korkmaz, “Çalışmamız, Antalyaspor tarihinde bir ilk olacak. Ben ve ressam arkadaşlarım Antalyasporumuzun geçmişten bugüne fotoğraflarını temin ederek yağlı boya ve sulu boya çalışma yapıyoruz. Bu çalışmanın içinde olan arkadaşlarımızın hepsi de Antalyaspor taraftarı. İçerdeki maçları kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Bizim bu girişimimiz Antalyasporumuza gönül vermiş diğer sanatçılara da örnek olabilir. Onlar da uğraştıkları sanat dalı ile Antalyaspor temalı çalışmalar yapabilirler” dedi.

Ressamlardan Selahattin Demir, ekipteki arkadaşlarından farklı olarak taraftarın Antalyaspor sevgisi, futbol heyecanının tribündeki renkliliği, şiddet ve taşkınlık gibi konuları da çalışacak.

Diğer Haberler