31 Ocak
31.01.2018 10:32:52
Genç Hentbolcularımız 2. Etap Maçlarına Hazırlanıyor

Kasım ayında Erkekler Süper Gençler Ligi’nin 1. Etap müsabakalarını 4 galibiyetle tamamlayan Genç Hentbol Takımımız, 2. Etap maçlarına hazırlanıyor.

 

Kasım ayında yapılan 1. Etap müsabakalarında elde ettiği 5 maçta elde ettiği 4 galibiyetin ardından 2. Etap müsabakaları için hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibimiz, Mart ayının 2. Haftasında Ankara’da 3 maça daha çıkacak. Erzurumspor, Göztepe ve SELKA Eskişehir ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, bu etabı da geçerse Nisan ayında düzenlenecek olan 3. Etap müsabakalarına katılacak. Gençlerimiz, bu etapta da Beşiktaş, Merzifon Belediyesi, MYK Hentbol ve Bursa Nilüfer’le karşılaşacak. Bu etaptan galibiyetle ayrılan takım, Türkiye Şampiyonu olacak ve bu ligde elde edilen puanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden A takımıza eklenecek.

2017-2018 sezonunda yapılan Erkekler Süper Gençler Ligi müsabakalarının 3 etap olarak yapıldığını belirten Hentbol Genç Takım Antrenörümüz Mustafa Babacan, “Takımımız bu müsabakalar sonunda topladığı puanları A takımımıza devredecek. Genç takımımız, bu zorlu etapları da tamamlama ve şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Diğer Haberler