14 Nisan
14.04.2016 19:49:18
Hentbol Federasyonu Başkanı Kulübümüzü Ziyaret Etti

Hentbol Federasyonu Başkanı Kulübümüzü Ziyaret Etti

 

Hentbol Federasyonu Başkanı Sayın Bilal Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Levent Küçükçolak Kulübümüze nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Bilal Eyüboğlu’na kulübümüzü ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Ziyarette Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban’da hazır bulundu. Antalyaspor A.Ş Başkanımız Gültekin Gencer konuklarımıza “hoş geldiniz” dedi.

 
 

Ziyarette, Bilal Eyüboğlu Antalyaspor’un bir marka olarak Hentbol içinde bulunmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Dernek Başkanımız Nafiz Tanır, ziyaretlerinden dolayı Sayın Eyüboğlu’na teşekkür ederek “3 yıldır Hentbol Süper Ligi’nden mücadelemizi sürdürüyoruz, bu yıl play off için son 2 maçımızı oynayacağız. Antalyaspor Hentbol Şubesi’ne en büyük katkı Spor Toto’dan gelen kaynaklardır. Bu 3 yıl içinde bize destek veren diğer sponsorlarımızla birlikte Spor Toto’ya teşekkür ederiz. Hentbolde altyapı hamlesini başlatmış bulunmakta ve önem vermekteyiz. Ayrıca başta hentbol olmak üzere diğer branşlarımızda da Antalya’da ki tüm kulüplerimizle birliktelik ve güç birliği yapmaya hazırız.” dedi.

 

Diğer Haberler