17 Aralık
17.12.2016 10:46:21
HENTBOL MAÇIMIZ CUMARTESİ 14:00'TE

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde, Antalyaspor Hentbol Takımımız, 12. hafta maçında 17 Aralık Cumartesi günü, saat 14.00’te deplasmanda Merzifon Belediye Hentbol SK  ile karşılaşacak.

 

Takımımız ligde geride kalan 11 haftada averajla 13 puanla 6. sırada yer alıyor rakibimiz Merzifon Belediye Hentbol SK ise 16 puanla 3.sırada bulunuyor.

 

Hentbol Takımımız Teknik Direktörü Okan Halay ” 4 maçlık galibiyet serimize B.B Ankaraspor maçının son 3 dakikasında kaçırdığımız hızlı hücum pozisyonları sonucunda es vermek zorunda kaldık oyuncularım deplasmanda oynayacakları Merzifon Belediyesi maçının önemini oldukça iyi biliyorlar. Rakibimizin bizden oldukça iyi bir rotasyona ve kadroya sahip olası bizi korkutmuyor. Galip gelebilmek adına çalışmalarımızı yaptık. Güçlü olduğumuz yerlerde hatayı az yapıp momentum kaybı yaşamazsak maçı son topa kadar kovalayacağımız inancındayım. Sakatlıklarımız var, rotasyon sıkıntımız var ama takımın en önemli özelliği maçı sonuna kadar bırakmayan bir yapısı var. Galibiyet için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Antalyaspor Kulübü

Diğer Haberler