02 Mart
2.03.2018 11:50:32
Hentbol Takımımız Aziziye Belediyesi'ni Ağırlayacak

Hentbol takımımız; 4 Mart Pazar günü saat 17.00’da Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Aziziye Belediyesi’ni ağırlayacak.

 

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin ilk yarısını 6. sırada tamamlayan Antalyasporumuz, ligin 2. yarısında da çıkışını hızla sürdürüyor. Avrupa Kupası’nda oynama hedefiyle çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlı ekibimiz, ligde 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor.

 

Evlerinde oynayacakları parolasıyla çıkacaklarını belirten Antalyaspor Hentbol Takımımız Başantrenörü Stevo Nikocevic, “Ligin 20. Haftasında evimizde, Aziziye Belediyesi’ni ağırlayacağız. Ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyunu daha üst seviyelere çıkartarak, Avrupa Kupası yolunda emin adımlar atmak istiyoruz” dedi.

 

“TÜM TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

 

4 Mart Pazar günü, Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’na taraftarlarını beklediklerini sözlerine ekleyen Stevo Nikocevic şöyle devam etti: “Ligdeki yükselişimiz tüm hızıyla sürüyor. Aziziye Belediyesi maçını, taraftarımızın önünde kazanarak Avrupa Kupaları yolunda bir adım daha atmak istiyoruz. Taraftarımızın bizleri desteklemesi çok önemli. Bize güç vermeleri için onları bekliyoruz.”

 

 

Diğer Haberler