04 Aralık
4.12.2017 14:42:34
Hentbol Takımımız  Beşiktaş Mogaz’ı Ağırlayacak

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden hentbol takımımızın Başantrenörü Stevo Nikocevic, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları SELKA Eskişehir Spor maçı ve 6 Aralık Çarşamba günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda karşılaşacakları Beşiktaş Mogaz maçı hakkında konuştu.

 

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi 10. Hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş Mogaz’ı ağırlamaya hazırlanan Antalyasporumuz, Beşiktaş’ın Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta sonu maçı olması nedeniyle, 6 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda siyah-beyazlı ekiple karşılaşacak. Bu maçın ardından 9 Aralık Cumartesi günü Merzifon Belediyespor’un konuğu olacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, bu haftayı 2 maçla tamamlayacak.

 

“TÜM TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

 

Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de oynadıkları maç hakkında konuşan Antalyaspor Hentbol Takımı Başantrenörümüz Stevo Nikocevic, “Oldukça çekişmeli geçen bu maçı, 29-27 kaybettik. Takımım, sonuna kadar mücadele etti. Ancak karşılaşmadan ev sahibi takımın üstünlüğüyle ayrıldık. Bu hafta ligin lideri Beşiktaş Mogaz’ı ağırlayacağız. Zorlu geçecek olan bu maçta tüm taraftarımızın yanımızda olmasını diliyoruz. Taraftarımızın önünde bu maçı alarak, ligde emin adımlarla üst sıralara ilerlemek niyetindeyiz” diye konuştu.  

 

Diğer Haberler