16 Kasım
16.11.2018 11:47:18
Hentbol Takımımız Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde 4 galibiyet 2 mağlubiyetle yoluna devam eden hentbol takımımız, 17 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Maliye Milli Piyango’yu ağırlayacak.

 

Galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini belirten Antrenörümüz Fatih Işık, kırmızı-beyazlı taraftarlarımızı yarın (cumartesi) saat 15.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’na davet etti.

 

“ALINAN GALİBİYETİ ANTALYASPORUMUZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 28-22 yendiklerini ve önemli bir galibiyete imza attıklarını söyleyen Antrenörümüz Fatih Işık, “Zorlu İzmir deplasmanından, iyi bir oyun oynayarak önemli bir galibiyete imza attık. Bu galibiyette başta tüm oyuncularıma göstermiş oldukları karakterli duruştan ve iyi oyundan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Karakterli oyuncularımız en büyük alkışı hak ediyor. Bu zorlu süreçte alınan galibiyeti Antalyasporumuza armağan ediyoruz” dedi.  

 

“TARAFTARLARIMIZI SALONA DAVET EDİYORUZ”

 

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nin 7. Hafta karşılaşmasını taraftarları önünde oynayacaklarını belirten Antrenörümüz Fatih Işık, sözlerine şöyle devam etti: “Süper Lig’in 7. haftasında kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız zorlu Maliye Milli Piyango karşılaşmasında iyi bir  oyun oynayarak galip gelmek ve galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Cezalı ya da sakatlığı olan oyuncumuz yok. Maça tam kadro olarak hazırız. Bu önemli ve zorlu maçta, taraftarlarımızı da bizlerle beraber olmaya davet ediyoruz.”

 

 

 

 

 

Diğer Haberler