02 Nisan
2.04.2017 18:53:08
Hentbol Takımımız Zorlu Maçı Kazandı: 25-22

Hentbol Süper Ligi’nde mücadeleden takımımız, ligin orta ve alt sıralarını ilgilendiren kritik maçta, sahasında konuk ettiği MYK Hentbol Kulübü’nü 25-22 mağlup etti.

 

Bu sonuçla 21 puana ulaşıp 7. sıradaki yerini koruyan hentbol takımımız, normal sezonun bitimine 3 hafta kala tehlike bölgesindeki takımlar aradaki farkı 5 puana çıkardı. Hafta içinde Antrenör Okan Halay ile yollar ayrıldığından hentbol takımımızı bu maça Mustafa Babacan çıkardı. Antalya 10 Bin Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da temkinli başladı. Hentbol takımımız, 15. dakikada 5-4 öne geçti ve maç sonuna kadar da üstünlüğü rakibine kaptırmadı.  Maçta ilk devre hentbol takımımızın 11-10 üstünlüğü ile sona erdi.

 

KALECİ HAKAN’IN ALKIŞLANAN GOLÜ

 

İkinci devre oyun temposu yükselirken mücadele sertleşti.  Hakem kararlarına tepkilerin yaşandığı bu devrede maçın kırılma anında ortaya çıkan isim takımımızın kalecisi Hakan Türkmen oldu. Hakan Türkmen, 29. dakikada kalesinden attığı şutu gol yaparak skoru 24-22’ye getirdi ve rakip takımın skoru yakalama umudunu bitirdi. Kaleci Hakan, attığı gol sonrası izleyenlerin alkışlarını topladı. MYK Hentbol Kulübü’nü 25-22 yenen takımımız maç sonrası galibiyetini saha içinde Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Genel Koordinatör Hakan Gürcüoğlu ve Hentbol Şubemizin Sorumlusu Hakan İrban ile birlikte kutladı.

 



 

Diğer Haberler